Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Domaine la ReveilleWelkom op de site van Domaine La Reveille. U vindt onze 4-sterren chambres d’hôtes in de Auvergne, midden in het regionaal park Livradois Forez, twee bergketens tot ruim 1600 m hoogte. We zijn omgeven door prachtige natuur en mooie steden en dorpen, op een afstand van 950 km van Utrecht. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen (ook redelijk vlak in de vallei), paardrijden en toertochten op de motor maken, en 's winters lekker skieën en langlaufen op een klein uurtje rijden afstand. Motoren en fietsen kunnen binnen gestald worden! Elke avond heerlijk tafelen aan de table d'hotes, met een -al zeggen we het zelf- indrukwekkende kaasplank en heerlijke wijn erbij. We hebben een 7-daags wandelarrangement gemaakt in samenwerking met een chambre d'hotes in de omgeving.


Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn volgen we het beleid van de Franse overheid en hebben passende maatregelen  getroffen. Voor reserveringen gemaakt vanaf 1 mei 2020 hebben we onze voorwaarden aangepast. U kunt uw verblijfsdata altijd kosteloos wijzigen, en uw uw verblijf tot 1 week voor aankomst kosteloos annuleren (daarna bent u de aanbetaling van 30% verschuldigd).


U kunt het gehele jaar bij ons terecht. Buiten het hoogseizoen is ons huis ook een plek voor reflectie, leren en bezinning, en organiseren en faciliteren we workshops, retraites en seminars. Twee keer per jaar organiseren we een goed begeleide retraite voor ervaren professionals, lees hier meer bijzonderheden.Het zwembadHet huisLokale productenOver onsWaar het startpunt van onze verhuisplannen naar Frankrijk ligt kunnen we niet meer exact duiden. In 2014 zijn we ons daadwerkelijk gaan oriënteren. We hadden bij aanvang slechts enkele voorwaarden: een heuvelachtig (wandel)gebied, behoud van de afwisseling van de verschillende seizoenen en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.


Na omzwervingen in verschillende departementen zijn we neergestreken in Dore l'Eglise, in het departement Puy de Dome, in de Auvergne.


We zijn sinds begin 2016 de gelukkige eigenaren van Domaine La Reveille. Het statige en sfeervolle maison de maître ligt aan de rand van het dorpje Dore-l’Eglise, op 600 meter hoogte. Vanuit het huis hebben we een prachtig uitzicht op de bergen om ons heen. Het huis trof ons beiden meteen in het hart: een mooie structuur, prachtige details, een heerlijke tuin. Rustig, maar niet geïsoleerd.

Wat doen we nog meer?Naast de chambres d’hôtes/table d’hôtes zijn wij beiden nog deels werkzaam als (organisatie)coaches.

In het voor- en naseizoen reserveren we ons huis voor mensen die op zoek zijn naar leren en reflectie. We bieden dan specifieke programma’s aan voor zowel individuen als groepen, in samenwerking met mensen uit ons professioneel netwerk.

Daarnaast werken we beperkt in Nederland tijdens de rustige maanden van het jaar. Hierbij combineren we het werk met bezoekjes aan onze (klein-)kinderen, familie en vrienden.

We nodigen u van harte uit met ons mee te genieten van het huis, de sfeer en de omgeving!

Domaine La Reveille

Domaine La Reveille, Dore-l'Église, 63220, Frankrijk